Prof. Dr. Fatih Yılmaz Rektörlük Görevini Devraldı

•  13 Aralık 2022 Salı
  •  480 Görüntüleme

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. Maddesi ile 3 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesinin 2., 3. ve 7. maddeleri gereğince Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatih YILMAZ atanmıştır.  Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü, TÖMER Müdürü, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı olarak birçok idari görevlerde bulunan ve halihazırda Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktan olan Sayın Hocamıza yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, Tokat / Türkiye Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.