2020-2021 Zorunlu-İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfları Başvuru Dilekçeleri

•  1945 Görüntüleme

2020-2021 AKADEMİK YILI YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI

1. ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Daha Önce Hazırlık Eğitimi Alıp Başarısız Olmuş Öğrenciler

1. Zorunlu hazırlık eğitiminde başarısız olup İngilizce yeterlik sınavına girmek isteyen öğrenciler aşağıdaki linkten İngilizce yeterlik sınavı başvuru formunu doldurmak zorundadır. (2020-2021 Zorunlu İngilizce Hazırlık Programında Başarısız Olmuş Öğrenciler İçin Yeterlik Sınavı Başvuru Dilekçesi)

2. Zorunlu hazırlık eğitiminde başarısız olup İngilizce yeterlik sınavına girmeden hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler aşağıdaki linkteki başvuru formunu doldurmak zorundadır. (2020-2021 Zorunlu İngilizce Hazırlık Programında Başarısız Olmuş Öğrenciler İçin Hazırlık Sınıfı Başvuru Dilekçesi)

Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler

3. Zorunlu hazırlık sınıfına yeni kayıt yaptırıp hazırlık eğitimi almak ve yeterlik sınavına girmek isteyen öğrenciler aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurmak zorundadır. (2020-2021 Yeni Kayıt Öğrenciler İçin Hazırlık ve Yeterlik Sınavı Başvuru Dilekçesi)

Not: E-devletten ve yüz yüze kayıt yaptıran ve hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler de dilekçe ile YDYO müdürlüğüne başvuru yapmak zorundadır.

2. İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK EĞİTİMİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

4. İsteğe bağlı hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler aşağıdaki formu doldurmak zorundadır. (2020-2021 İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Başvuru Dilekçesi)

3. BAŞVURU FORMLARININ TESLİMİ

Zorunlu hazırlık öğrencilerinin 25 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine kadar
İsteğe bağlı hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerin 18 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine kadar

başvuru formlarını doldurduktan sonra ydyo@gop.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir (Elle doldurulmuş formun fotoğrafı, taraması veya doğrudan dosya üzerinden doldurulmuş şekilde alternatifler kabul edilmektedir).

Başvuru formunu elden teslim etmek isteyen öğrenciler Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliğine (Zemin kat D-308) başvurabilirler.