2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İngilizce Hazırlık Programı Dilekçeleri

•  7 Ağustos 2019 Çarşamba

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI

ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Daha Önce Hazırlık Eğitimi Alıp Başarısız Olmuş Öğrenciler

Zorunlu hazırlık eğitiminde başarısız olup İngilizce yeterlik sınavına girmek isteyen öğrenciler
2019-2020  Zorunlu İngilizce Hazırlık Programında Başarısız Olmuş Öğrenciler İçin Yeterlik Sınavı Başvuru Dilekçesi ni  doldurmak zorundadır.

Zorunlu hazırlık eğitiminde başarısız olup İngilizce yeterlik sınavına girmeden hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler
2019-2020  Zorunlu İngilizce Hazırlık Programında Başarısız Olmuş Öğrenciler İçin Hazırlık Sınıfı Başvuru Dilekçesi ni doldurmak zorundadır.

Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler
     Zorunlu hazırlık sınıfına yeni kayıt yaptırıp hazırlık eğitimi almak ve yeterlik sınavına girmek isteyen öğrenciler  2019-2020 Yeni Kayıt Öğrenciler İçin Hazırlık ve Yeterlik Sınavı Başvuru Dilekçesi ni doldurmak                zorundadır.

Not: E-devletten ve yüz yüze kayıt yaptıran ve hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler de dilekçe ile YDYO müdürlüğüne başvuru yapmak zorundadır.

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK EĞİTİMİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

1. İsteğe bağlı hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliğine (Zemin kat D-308) bizzat başvurmak zorundadır.