Yabancı Diller Yüksek Okulu Kariyer Fuarı'nda

Yabancı Diller Yüksek Okulu Kariyer Fuarı'nda

•  23 Mayıs 2022 Pazartesi

Yabancı Diller Yüksekokulu, 23-24 Mayıs 2022 tarihlerinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 15 Temmuz Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Kariyer Fuarına katıldı. Etkinlikte kurulan standlara Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrencilerinden yoğun ilgi gösterildi.

TOGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Kariyer Temsilcisi Öğr. Görevlisi Şeyma Kökçü, Öğr. Görevlisi Melike Aypar Aktanoğlu ve beraberindeki öğrencilerimiz kariyer fuarını ziyaret ederek projeler ve İnsan Kaynakları (İK) süreçleriyle ilgili bilgiler aldı.

Etkinlikte çeşitli kuruluşların faaliyet alanları hakkında yapılan bilgilendirmenin yanı sıra, katılımcı öğrenci ve mezunlara bu kuruluşlarda yürütülen İK süreçleri anlatıldı. Ayrıca işe alma sürecinin ilk basamağının neler olduğu, staj ve iş başvurusu süreçleri tanıtıldı.