Birleşmiş Milletler Günü İngilizce Söyleşisi

•  22 Nisan 2022 Cuma

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tokat Meslek Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu işbirliği ile "Yabancı Dil Olarak İngilizce ve Alan Eğitimi Konuşmaları" söyleşisi gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye Rektör yardımcıları Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Dekanlar, Müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Dr. Öğretim Üyesi Serpil Uçar’ın moderatörlüğünü yaptığı söyleşiye Dr. Öğretim Üyesi Züleyha Ünlü, Dr. Öğretim Üyesi Onur Işık ve Dr. Öğretim Üyesi Handan Çetin konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide dinleyicilerden gelen sorular da cevaplandı. Söyleşi sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca programda English Language Creative Writing Contest yarışmasından özgün eserleri ile ödül almaya hak kazanan öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeleri verildi.